Simpen Material
Ngirit Wektu ing Syuting

  • data data_tindakan

    350000+ data film mobil

  • linmo linmo_act

    Antarmuka piranti lunak sing prasaja, gampang dioperasikake

  • nyimpen nyimpen_tumindak

    Fitur Super Nesting nyimpen 4M PPF Films / Roll

  • dianyari nganyari_tumindak

    Dianyari terus saiki Wis dianyari menyang sistem 5.5

  • bedane diff_act

    Adaptasi menyang 99.9% mesin film ppf, Aja kuwatir babagan bedane model

Layanan Yink Tansah Mile Ekstra

Layanan sawise-sales penting banget, Yink duwe sistem Whole kanggo njamin pengalaman sampeyan karo piranti lunak kasebut

Jaminan Layanan 3V1

Jaminan Layanan 3V1

Sawise-sales lady
insinyur piranti lunak
Desainer tata letak

Seneng Sevice
70+ Scanner Nasional

70+ Scanner Nasional

Swara 70+ negara pemindai model mobil profesional kanggo mindai lan nganyari piranti lunak ing wektu kanggo beda-beda model mobil ing macem-macem negara.

Dadi Scanner
Dhukungan Agen

Dhukungan Agen

Liwat Yink screening ketat agen nasional gedhe mung 1, bakal dianakaké konferensi video agen mingguan lan saben Rebo kanggo nuduhake model paling anyar lan kawruh software kanggo mbantu luwih nindakake bisnis

Dadi Dealer

Yink PPF Cutting Software 5.5

Yink nyedhiyakake data sing paling lengkap lan akurat kanggo nglereni film perlindungan cat mobil, piranti lunak Yink wis siyap, klik kanggo njaluk.

Njaluk Saiki

Rungokake Pelanggan Kita

Seidel OLJ

Seidel OLJ

Salah sawijining kancaku ing China biyen ngunjungi yink, ana sekitar 50+ desainer sing nggarap piranti lunak, lan aku krungu saka kancaku yen produke wis dadi Top1 ing China.Aku expect yink dadi luwih apik lan luwih apik.

Alois Bilik

Alois Bilik

Senajan ana manual operasi rinci karo mlaku video kanggo piranti lunak, Yink uga nyedhiyani profesional sawise-sales Staff dening pribadi nuntun pilihan model, layanan apik banget.Aku elinga siji wektu ing 9pm, aku duwe klien teka nanging aku duwe masalah kanggo pola sing cocog.Ing wektu iku, aku mung nelpon Yink, lan dheweke cepet-cepet nanggapi lan mbantu aku ngrampungake.Dheweke nindakake apa sing diomongake, uap penjualan sing digabung karo desainer pola lan insinyur, uga matur nuwun karo staf penjualan chirstina, dheweke profesional banget lan jumlah model ing piranti lunak pancen apik tenan, Yink ora nate nglilani aku.

Smit Rota

Smit Rota

Bisnisku mundhak 120% amarga aku nggunakake piranti lunak lan pemotong saka Yink.Aku ora bisa mbayangno kenapa aku ngethok kanthi manual, iku kakehan kesalahan lan akeh sampah.Saiki wis apik, klienku luwih seneng film sing wis dipotong lan aku bisa adol kanthi rega sing larang.Sawise nglereni otomatis sukses dening 7 toko, saiki kita rembugan bab persetujuan distributor.

Dom Jones

Dom Jones

Sawise setahun kerja bareng, aku bungah yen wis milih sing bener.kita oem merek anyar.Pengecer saya marem karo piranti lunak, malah ana macem-macem pola kanggo film srengenge lan motor.Mesthine para pengecer dibandhingake karo piranti lunak liyane sadurunge, nanging pungkasane dheweke milih kulawargaku.Aku ngerti titik cahya, pola lengkap, fungsi nyetel huruf otomatis mbantu nyimpen luwih saka 70% bahan mentah.Aku nggawe dhuwit akeh sacara lokal kanthi piranti lunak Yink, aku yakin Iki wektu kanggo entuk distributor pemotong uga ......

  • Seidel OLJ
  • Seidel OLJ
pelanggan-1
APR, 3 2021

Salah sawijining kancaku ing China biyen ngunjungi yink, ana sekitar 50+ desainer sing nggarap piranti lunak, lan aku krungu saka kancaku yen produke wis dadi Top1 ing China.Aku expect yink dadi luwih apik lan luwih apik.

  • Alois Bilik
  • Alois Bilik
pelanggan-2
28 JUNI 2020

Senajan ana manual operasi rinci karo mlaku video kanggo piranti lunak, Yink uga nyedhiyani profesional sawise-sales Staff dening pribadi nuntun pilihan model, layanan apik banget.Aku elinga siji wektu ing 9pm, aku duwe klien teka nanging aku duwe masalah kanggo pola sing cocog.Ing wektu iku, aku mung nelpon Yink, lan dheweke cepet-cepet nanggapi lan mbantu aku ngrampungake.Dheweke nindakake apa sing diomongake, uap penjualan sing digabung karo desainer pola lan insinyur, uga matur nuwun karo staf penjualan chirstina, dheweke profesional banget lan jumlah model ing piranti lunak pancen apik tenan, Yink ora nate nglilani aku.

  • Smit Rota
  • Smit Rota
pelanggan-3
AGUNG, 12 2021

Bisnisku mundhak 120% amarga aku nggunakake piranti lunak lan pemotong saka Yink.Aku ora bisa mbayangno kenapa aku ngethok kanthi manual, iku kakehan kesalahan lan akeh sampah.Saiki wis apik, klienku luwih seneng film sing wis dipotong lan aku bisa adol kanthi rega sing larang.Sawise nglereni otomatis sukses dening 7 toko, saiki kita rembugan bab persetujuan distributor.

  • Dom Jones
  • Dom Jones
pelanggan-4
APR, 18 2022

Sawise setahun kerja bareng, aku bungah yen wis milih sing bener.kita oem merek anyar.Pengecer saya marem karo piranti lunak, malah ana macem-macem pola kanggo film srengenge lan motor.Mesthine para pengecer dibandhingake karo piranti lunak liyane sadurunge, nanging pungkasane dheweke milih kulawargaku.Aku ngerti titik cahya, pola lengkap, fungsi nyetel huruf otomatis mbantu nyimpen luwih saka 70% bahan mentah.Aku nggawe dhuwit akeh sacara lokal kanthi piranti lunak Yink, aku yakin Iki wektu kanggo entuk distributor pemotong uga ......

Dadi Dealer Yink

Dadi agen Yink tegese sampeyan nindakake strategi samudra biru, sampeyan ngadhepi jas mobil lan pasar film kanthi permintaan sing tambah akeh ing saindenging jagad.Luwih akeh bisnis bakal gelem nggunakake piranti lunak aplikasi film kanggo ngetrapake film kasebut.Pangembangan piranti lunak Yink sing gedhe lan kapabilitas koleksi data ndadekake ambang bisnis sampeyan terus mundhak, lan bisa mbantu sampeyan ngembangake piranti lunak tim bisnis OEM sing apik lan liya-liyane.

Ndeleng Liyane
yink

FAQ

  • Apa syarat komputer kanggo piranti lunak?

    Windows 10 lan ngisor apik.

  • Apa piranti lunak bakal dianyari saka wektu kanggo wektu lan sampeyan bakal ngisi data paling anyar?

    Yink Minangka perusahaan basis teknologi, piranti lunak kita bakal dianyari nalika mobil anyar dirilis ing pasar.Kanggo nglayani pelanggan sing luwih apik, data sing dianyari gratis kanggo sampeyan.

  • Apa bedane jas mobil sing ora katon lan film ganti warna?

    Cetha, kaya bedane lensa kontak lan kontak, transparan lan nglindhungi cat mobil, warna lan ngganti warna awak.

  • Apa materi jas mobil sing ora katon?

    Bahan utama yaiku TPU lan PVC.TPU materi jas mobil siro, karo kateguhan kuwat, resistance karat, resistance puncture, resistance apik kanggo goresan entheng, bumps, nyandhang, tekstur alus, bisa nolak kelipatan saka babagan, cocok kanggo cat mobil lumahing busur Komplek.Bahan PVC jas mobil sing ora katon, kemampuan anti-tuwa sing ringkih, lan permukaan goresan ora bisa marasake awak dhewe.Urip layanan cendhak, lapisan karet agawe korosif kanggo permukaan cat.

  • Suwene jas mobil?

    Utamané gumantung ing kualitas jas mobil, umume ngandika, jas mobil entry-level bisa digunakake kanggo 3-5 taun kiro-kiro saka standar kanggo 6-8 taun ora bakal dadi masalah, model kapal penggedhe bisa digunakake kanggo 8- Bar 10 taun, yen dijaga kanthi bener uga bisa digunakake kanggo wektu sing luwih suwe.

Kabeh padha nggunakake piranti lunak data Yink
merek merek merek