PPF Cutting Software

Minangka Software & Database Pola Pre-Cut profesional, piranti lunak Yink V5.6 PPF dikembangake khusus kanggo nglereni film perlindungan cat.

Data pettern paling lengkap

Versi nyoba |Kontrol Biaya sing luwih apik

Pola Akurat |Nganyari luwih cepet

Kinerja sing Bisa Diowahi Kuat


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Alesan kanggo milih PPF Cutting Software

1.By Software nglereni film mobil - irit wektu, siji operasi tombol, langsung rampung nglereni

2. Kanthi piranti lunak sing wis dipotong - ngirit biaya tenaga kerja, ora perlu nyewa staf berpengalaman sing dibayar dhuwur

3. Miturut piranti lunak nglereni film - nyimpen bahan mentahan, meh nyimpen 20-30% saka film nglereni manual tradisional.

微信图片_20231114091400
asd (2)

Fungsi Show

1. Fleksibel operasi

& Kustomisasimbungkus

Kustomisasi lan pangaturan diijini dening piranti lunak pemotong film perlindungan mobil Yink.Sawetara fitur pangaturan dhewe uga kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan pemasangan sing beda-beda saka klien.

2.Data akurat lan ngatasi masalah cerdas

Yen ana kesalahan tumpang tindih versi sistem pre-cutting film perlindungan mobil Yink, bakal ana pituduh sing cocog.Ing wektu sing padha, sistem ora ngidini engraving kanggo nyegah sampah versi nglereni, sing bisa dadi pinter banget.Lan sistem pemotongan film data Yink, akurat nganti milimeter.

3.Intelligent nglereni, kompatibilitas kuwat

Ora exaggeration kanggo ngomong singYinK PPF Softwarendhukung meh kabeh mesin nglereni film ing pasar karo kauntungan saka nglereni cerdas.Nalika sampeyan milih kanggo nyetak, sampeyan bisa nyetel kekuatan lan kacepetan saka sirah cutter lan nyetel mesin kanggo Cut kanthi otomatis sawise printing, mbusak perlu kanggo operasi bola-bali manual saka mesin.

4.Complete pola lan nganyari nyata-wektu

Data versi mobil ing sistem pra-potong jas mobil Yink utamane nyakup pola reguler lan dianyari saka Eropa, Amerika, Jepang, Korea, China lan negara lan wilayah liyane.Ing saiki, Yink duwe versi data paling lengkap ing donya, ana luwih saka 350.000 model, panutup pasar model kemewahan utama lan model langka, bisa entuk remot kontrol kanggo ngatasi masalah sing ora dikarepke, cepet nganyari kacepetan data.

Fitur piranti lunak

Instalasi prasaja lan operasi gampang

Instalasi prasaja lan operasi gampang

Tapak cilik

Fungsi versi otomatis sing kuat

Operasi layar tutul

Database model paling lengkap

Ora rame

nganyari cepet

Grup Yink Tansah Ngganda Usaha Kita

Banget Sawise-sales, yink wis kabèh sistem lan layanan

tim kanggo njamin pengalaman apik karo piranti lunak

Jaminan Layanan 3V1

70+ scanner pola otomotif nasional

asd (5)

Sawise-sales lady

Swara 70+ negara sing manggoni pemindai model mobil profesional

asd (6)

Software Engineer

kanggo mindhai lan nganyari piranti lunak ing wektu sing beda-beda

asd (7)

Desainer Pola

model mobil beda ing negara

FAQ

Aku bisa nyoba?

Sampeyan bisa nyoba kanggo 5 dina lan tuku yen wis wareg

Apa piranti lunak bakal dianyari saka wektu kanggo wektu lan sampeyan bakal ngisi data paling anyar?
  1. Minangka perusahaan adhedhasar teknologi, nganyari piranti lunak kerep banget nalika mobil anyar teka ing pasar.Biasane saben minggu utawa saben dina nganyari pola piranti lunak.
Apa syarat komputer kanggo piranti lunak?

Sistem 64bit, ora luwih murah tinimbang Windows 10.

Apa bedane jas mobil sing ora katon lan film ganti warna?

Cetha, kaya bedane lensa kontak lan kontak, transparan lan nglindhungi cat mobil, warna lan ngganti warna awak.

 

Apa materi jas mobil sing ora katon?

Bahan utama yaiku TPU lan PVC.materi TPU jas mobil siro, karo kateguhan kuwat, resistance karat, resistance puncture, resistance apik kanggo goresan entheng, bumps, nyandhang;tekstur alus, bisa nolak kaping pirang-pirang babagan, cocok kanggo cat mobil lumahing busur Komplek.Bahan PVC jas mobil sing ora katon, kemampuan anti-tuwa sing ringkih, lan permukaan goresan ora bisa marasake awak dhewe.Urip layanan cendhak, lapisan karet agawe korosif kanggo permukaan cat.

Update Log kanggo YINKData

Kita seneng ngumumake rilis YINKDataV5.6, sing nampilake peningkatan sing signifikan lan fitur-fitur anyar.Mangkene sing anyar, uga rincian babagan cara nganyari lan informasi babagan versi sadurunge:

1. **Perbaikan UI Utama:**Seneng antarmuka panganggo sing wis dirancang maneh kanggo pengalaman sing luwih intuisi.
2. **Pilihan Kendaraan miturut Inisial:**Temokake model sampeyan kanthi cepet kanthi fitur telusuran huruf kapisan.
3. **Fungsi Panelusuran Ditingkatake:**Ngapikake telusuran 'Pola sing Disimpen' lan 'Ngethok Rekam'.
4. **Ikon Pusat Desain sing Dioptimalake:**Tata letak sing luwih resik lan luwih teratur ing Pusat Desain.
5. **Bantuan Pemotongan Segmen:**Garis tambahan anyar kanggo potongan segmen sing tepat.
6. **Peningkatan Alat:**Sambungake operasi tanpa milih grafis.
7. **Pambusakan Fitur Apik:**Nglakokake pambusakan tanpa pilihan grafis.
8. **Fitur 'Tambah Titik' Anyar:**Kontrol liyane kanthi kemampuan kanggo nambah poin ing desain sampeyan.
9. **Interaksi Seluler sing Dioptimalake:**Nggawe busur sing luwih apik liwat narik garis ing seluler.
10. **Optimasi Tata Letak Otomatis:**Tata letak otomatis sing luwih efisien lan cerdas.
11. **Simpen Otomatis ing Exit Ora Dikarepke:**Fitur nyimpen otomatis kanggo aplikasi sing ora dikarepke metu.

**Carane Nganyari:**

- **Tandha Pembaruan Otomatis:** Mung mlebu menyang piranti lunak, lan sampeyan bakal nampa pituduh nganyari.Klik ing tombol nganyari kanggo nerusake karo versi paling anyar.

**Babagan Versi 5.5:**

- **Sisa Sasi kanggo 5.5:** Versi lawas 5.5 bakal tetep operasional sajrone sewulan maneh wiwit dina iki.

- **Masalah Nganyari:**Yen sampeyan ora bisa nganyari liwat pituduh login, hubungi sales sales sampeyan langsung.Dheweke bakal mbantu sampeyan entuk versi anyar.

Delengen Statistik Luar Biasa Kita

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

Waca Apa Padha Ngomong

Grup Yink wis nyedhiyakake bisnis piranti lunak pemotong PPF ing China sajrone 8 taun.ngidini para veteran industri nyata nyedhiyakake layanan profesional.

Grup Yink wis nyedhiyakake bisnis piranti lunak pemotong PPF ing China sajrone 8 taun.

ngidini para veteran industri nyata nyedhiyakake layanan profesional.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: