Kisah Kita

Sapa Kita?

img-1

Kaya sing sampeyan ngerteni, China minangka pasar konsumen mobil paling gedhe ing saindenging jagad lan dadi omah kanggo meh kabeh model ing saindenging jagad, mula kita lair.yink Group didegaké ing 2014 lan kita wis ing lapangan iki kanggo liwat 8 taun apik tenan!Tujuan kita yaiku dadi sing paling apik ing donya.

Kita sadurunge wis fokus ing perdagangan domestik ing China lan pungkasanipun ngrambah muni ndhuwur industri kang, dodolan taunan luwih saka 100 yuta.

Taun iki, kita arep supaya donya krungu swara saka grup yink, supaya kita ngadegake departemen perdagangan manca, kang kok sampeyan bisa ndeleng alesan kanggo situs iki.

Kita weruh manawa akeh toko awak mobil lan toko ndandani mobil ing saindenging jagad isih nggunakake pemotongan film manual, sing arang banget ora efisien.

Nyatane,Yink PPF Cutting Softwarewis nganyarke saben taun kanthi pangarep-arep supaya teknologi canggih kita bakal nggawa getih anyar menyang pasar iki.

Angka sing kita banggaake

Sanajan kita lagi miwiti ing pasar internasional, kita ora mangu-mangu yen sawijining dina ing mangsa ngarep merek kita bakal diakoni ing saindenging jagad, amarga warisan kita ing pasar domestik.

bisnis ora tau gampang, nanging kita duwe kapercayan sing cukup ing produk kita, lan tokoh kasebut nyekseni pangembangan kita ing pasar internasional, apa sampeyan pengin dadi mitra bisnis?

Sampeyan bisa milih dadi distributor eksklusif kita, sawise mlebu persetujuan, sampeyan bakal dadi siji-sijine importir ing pasar lokal, lan produk kita bakal didol mung kanggo sampeyan!

Njupuk sak klebatan ing kita luar biasa statistik

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng

Kisah Kita

  • Aku mlebu industri bungkus otomatis nalika umur 18. Aku miwiti minangka buruh film kaca mobil biasa.Aku wis nindakake iki kanggo 10 taun.Wiwit 2013, cat mobil nglindhungi wis mboko sithik dadi populer.Aku miwiti mbukak toko mobil mobil warpping karo 2 wong dening taun pengalaman praktis.Yinke lair.
    Kaya sing sampeyan ngerteni, kemajuan industri mobil China diwiwiti pungkasan, mula akeh wong sing ora ngerti babagan Film PPF, mula ora ana bisnis ing taun-taun kasebut.Apa film pelindung cat mobil lan kenapa penting kanggo duwe?Aku kudu nerangake saben wong sing mlebu tokoku.

  • Nanging, wiwit 2015, kanthi kerjasama antarane Yingke lan toko 4S pedalaman, lan promosi pasar domestik, wong sing tuku mobil mewah wiwit peduli karo lukisan mobil.Dadi mobil bakal dikirim kanggo film mobil kanthi trailer sadurunge para klien njupuk mobil anyar saka toko 4s.Panjaluk saya tambah akeh, lan bisnis saya tambah apik.Ing 2016, aku mbukak luwih saka 10 toko bungkus mobil.Banjur masalah gedhe sing saya adhepi yaiku karyawan sing dadi bisnis lan biaya tenaga kerja dadi topik.Miturut master sing berpengalaman kanthi gaji dhuwur, butuh 1,5-2 dina kanggo ngrampungake karya kasebut.Kahanan ing wektu iku kabeh bathi toko plummted.Aku ngerti titik, tanpa manajemen propal, akeh sampah bahan mentah, lsp.
    Whin setahun kita nyuda lan nggabung departemen toko dadi loro mung kanggo ngontrol biaya.Lan diganti kanggo manajemen olahan, nanging angel kanggo nggedhekake ukuran.

  • Nganti 2018, aku ketemu piranti lunak film perlindungan mobil Pre-cut otomatis saka kanca, lan aku nyoba karo sistem kasebut.Iku pengalaman sing apik amarga nglereni cepet lan film kelet seragam.Saiki dadi gampang kanggo toko PPF, mung siji pemotong nganggo piranti lunak, buruh biasa bisa kompeten, ngirit wektu lan bahan mentah.Dadi aku nggunakake pemotong PPF kanthi piranti lunak kanggo toko, mesthine bisnisku panas banget.Nanging aku ora bisa nemokake cukup pola ing piranti lunak, espceically pola kanggo mobil anyar ing China.Piranti lunak Amerika Serikat iki kanthi basis data sing larang nanging ora lengkap, iki nyebabake kita ora kejawab akeh bisnis.Minangka pasar mobil paling gedhé kaloro ing donya, China wis liwati kita kaping pirang-pirang ing bisnis, kang banget wadhi nandhang sungkowo.China minangka pasar mobil paling dhuwur ing donya, aku rumangsa sedhih banget amarga ora entuk kesempatan bisnis.

  • Pungkasan, aku mutusake kanggo ngrancang piranti lunak dhewe, aku pengin nggawe piranti lunak pemotong film otomotif sing paling lengkap lan bisa adaptasi ing saindenging jagad.Nanging kangelan bisa dibayangake, akeh teknologi sing dimonopoli dening sawetara raksasa film internasional sing kondhang.
    Dadi aku miwiti karo model mobil domestik.Sawise 7 wulan, piranti lunak kasebut pungkasane lair ing Januari 2020 kanthi kerjasama institusi desain domestik lan universitas.Banjur 3 sasi tes bola-bali, kita duwe pattersn mobil kanggo luwih saka 50.000 model, lan reregan kita mung siji-sepersepuluh saka mitra internasional kita.

  • Kita adol piranti lunak ing China pisanan, sawise setahun, luwih saka 1.300 toko warpping mobil lan toko film ing 20 provinsi ing China wis diadopsi piranti lunak kita, kang rampung detonating pasar.Banjur ing taun 2021, akeh mitra sing butuh pola lan fungsi liyane kayata film srengenge, data motor, lan ora akurat fungsi pangaturan huruf, lsp. Sawise akeh revisi dening tim, sistem piranti lunak wis dianyari.Software kanggo sistem 5.2 nganti saiki, fungsi anyar kayata typesetting otomatis kanggo luwih nyimpen ing bahan mentahan, liyane lan liyane pola kanggo mobil anyar, etc. Ing saiki, piranti lunak wis diklumpukake 350.000+ data saka macem-macem pola, nggawe lunak kita luwih lan luwih kuat.

  • Luwih akeh inisiatif klien internasional kanggo nemokake kita, mula ing taun 2022 kita nggawe tim desain internasional, digabungake karo merek Cina yingke, kita internasionalisasi merek kasebut, Yink lair.Atur basa lan fungsi piranti lunak menyang pasar global, lan rekrut scanner pola otomatis ing 70+ negara ing saindenging jagad.Saiki ana luwih saka 500 tim pemindai ing saindenging jagad sing nglayani kita.Sawise model anyar katon, database bakal dianyari sawayah-wayah, supaya pelanggan bisa Entuk data ing pisanan lan nambah daya saing saka pelanggan.