Dhukungan Reseller

Kita mesthi setya nggawe kabeh mitra gampang golek dhuwit, mula kita wis nggabungake pengalaman pasar kanggo menehi pandhuan wiwitan bisnis sing ora ana risiko:

Latihan1

Sales Training

Kita nyedhiyakake pelatihan dodolan lengkap kanggo mbantu para pedagang nguwasani titik jual produk lan ngembangake kabijakan penjualan sing cocog karo dheweke.Latihan sales kita kalebu ing ngisor iki:

· 1.Pengetahuan produk:Kita bakal menehi dealer kanthi rinci babagan fitur produk lan kaluwihan teknis supaya bisa ngirim informasi produk kanthi akurat menyang para pelanggan.

· 2. Teknik Penjualan:Kita bakal nuduhake sawetara teknik lan strategi dodolan kanggo mbantu para pedagang nambah asil penjualan lan kepuasan pelanggan.

· 3. Program Insentif Penjualan.Kanggo nyurung dodolan para pedagang, kita bakal nyiyapake program insentif penjualan.Kanthi nyetel gol lan mekanisme ganjaran, kita bakal menehi ganjaran marang para pedagang kanthi kinerja sing luar biasa, sing ora mung menehi motivasi, nanging uga nambah semangat lan kinerja tim penjualan sakabèhé.

Pelatihan Teknis

Kanggo mesthekake yen dealer kita bisa nggunakake piranti lunak lan nindakake operasi laminasi kanthi bener, kita nyedhiyakake dhukungan latihan lengkap.Isi spesifik kalebu:

· Instalasi lan Gunakake Piranti Lunak:Kita bakal menehi pandhuan instalasi piranti lunak sing rinci lan dhukungan remot wektu nyata kanggo mesthekake yen para pedagang bisa nginstal piranti lunak kanthi lancar lan ngerti carane nggunakake.

· Pelatihan operasi aplikasi film:Kita bakal menehi dealer pelatihan profesional babagan operasi aplikasi film, kalebu titik teknis, langkah-langkah lan pancegahan, lan sapiturute, kanggo mbantu entuk asil aplikasi film sing berkualitas.

Latihan2
Latihan3

Dhukungan Pemasaran

We are setya kanggo nyedhiyani dealers karo sawetara lengkap support marketing, kalebu toko offline lan marketing online.Ing ngisor iki rincian dhukungan kita:

· Riset lan Wawasan Pasar:Minangka film otomotif profesional lan perusahaan piranti lunak sing wis dipotong, kita bakal terus-terusan nganakake riset pasar lan kanthi aktif nuduhake wawasan lan tren industri menyang para pedagang.Iki bakal mbantu dheweke luwih ngerti panjaluk pasar lan ngembangake strategi penjualan lan rencana pemasaran sing cocog karo tren jaman saiki.

· toko offline:kita bakal nyedhiyani panganyang karo bahan promosi lan nampilake produk kanggo mbantu ing mromosiaken produk kita ing toko.Kajaba iku, kita uga bakal nyedhiyakake kerjasama merek lan dhukungan kegiatan pemasaran kanggo mbantu para pedagang narik luwih akeh pelanggan.

· Pemasaran Online:Kita bakal ngewangi para pedagang ing marketing lan promosi produk ing Internet, kalebu mbantu mbangun lan ngoptimalake situs web, ngrancang lan nglakokake iklan online, lan nggunakake media sosial.Kita uga bakal nyedhiyakake solusi pemasaran digital sing disesuaikan kanggo ngembangake strategi pemasaran eksklusif miturut kabutuhan dealer.

Kustomisasi lan Personalisasi Produk;Kita ngerti kanthi lengkap tekanan kompetitif lan kabutuhan sing beda-beda saka dealer ing pasar.Mulane, kita nawakake kustomisasi produk lan layanan personalisasi kanggo nyukupi kabutuhan dealer kanggo gaya, desain lan fitur tartamtu.Tim kita bakal kerja sama karo para pedagang kanggo mesthekake yen produk sing disesuaikan bisa nyukupi syarate.

Kita kanthi tulus percaya yen liwat dhukungan dealer sing komprehensif, mitra kita bisa entuk keuntungan sing kompetitif lan mujudake pertumbuhan lan sukses bisnis.We are semangat kanggo bisa karo sampeyan kanggo mbangun long-term, kemitraan bebarengan ono gunane.Yen sampeyan duwe pitakon utawa butuh informasi luwih lengkap, hubungi kita!