Kebijakan Privasi

Kabijakan privasi iki nerangake carane kita nangani informasi pribadhi.Kanthi nggunakake https://www.yinkgroup.com/ ("Situs") sampeyan setuju kanggo panyimpenan, pangolahan, transfer lan pambocoran informasi pribadhi kaya sing diterangake ing kabijakan privasi iki.

Koleksi
Sampeyan bisa nelusuri Situs iki tanpa menehi informasi pribadhi babagan sampeyan.Nanging, kanggo nampa kabar, nganyari utawa njaluk informasi tambahan babagan https://www.yinkgroup.com/utawa Situs iki, kita bisa ngumpulake informasi ing ngisor iki:
jeneng, informasi kontak, alamat email, perusahaan lan ID pangguna;korrespondensi dikirim menyang utawa saka kita; informasi tambahan sing sampeyan pilih kanggo nyedhiyani;lan informasi liyane saka interaksi karo Situs kita, layanan, isi lan iklan, kalebu komputer lan informasi sambungan, statistik tampilan kaca, lalu lintas menyang lan saka Situs, data iklan, alamat IP lan informasi log web standar.
Yen sampeyan milih menehi informasi pribadhi, sampeyan setuju kanggo transfer lan panyimpenan informasi kasebut ing server kita sing ana ing Amerika Serikat.

Gunakake
Kita nggunakake informasi pribadhi kanggo nyedhiyani sampeyan layanan sing dijaluk, komunikasi karo sampeyan, ngatasi masalah, ngatur pengalaman, ngandhani babagan layanan lan nganyari Situs lan ngukur kapentingan ing situs lan layanan kita.

pambocoran
Kita ora ngedol utawa nyewa informasi pribadhi menyang pihak katelu kanggo tujuan marketing tanpa idin sing jelas.Kita bisa mbukak informasi pribadhi kanggo nanggepi syarat hukum, ngetrapake kabijakan kita, nanggapi pratelan manawa postingan utawa konten liyane nglanggar hak wong liya, utawa nglindhungi hak, properti, utawa safety sapa wae.Informasi kasebut bakal dibeberke miturut hukum lan peraturan sing ditrapake.Kita uga bisa nuduhake informasi pribadhi karo panyedhiya layanan sing mbantu operasi bisnis, lan karo anggota kulawarga perusahaan, sing bisa nyedhiyakake konten lan layanan bebarengan lan mbantu ndeteksi lan nyegah tumindak sing bisa uga ilegal.Apa kita rencana kanggo nggabungake utawa dipikolehi dening entitas bisnis liyane, kita bisa nuduhake informasi pribadhi karo perusahaan liyane lan mbutuhake entitas gabungan anyar kasebut ngetutake kabijakan privasi iki babagan informasi pribadhi sampeyan.

Akses
You may access or update the personal information you provided to us at any time by contacting us at: yinkgroup@gmail.com

Kita nganggep informasi minangka aset sing kudu direksa lan nggunakake akeh alat kanggo nglindhungi informasi pribadhi saka akses lan pambocoran sing ora sah.Nanging, kaya sing sampeyan ngerti, pihak katelu bisa nyegat utawa ngakses transmisi utawa komunikasi pribadi kanthi ora sah.Mulane, sanajan kita kerja keras kanggo nglindhungi privasi sampeyan, kita ora janji, lan sampeyan ora kudu ngarep-arep manawa informasi pribadhi utawa komunikasi pribadi bakal tetep pribadi.

Umum
Kita bisa nganyari kabijakan iki sawayah-wayah kanthi masang syarat-syarat sing diowahi ing situs iki.Kabeh istilah sing diowahi kanthi otomatis ditrapake 30 dina sawise wiwitane dikirim ing situs kasebut.Kanggo pitakonan babagan kabijakan iki, kirim email menyang kita.