Babagan awake dhewe

Sapa Kita?

Kaya sing sampeyan ngerteni, China minangka pasar konsumen mobil paling gedhe ing saindenging jagad lan dadi omah kanggo meh kabeh model ing saindenging jagad, mula kita lair.Yink Group didegaké ing 2014 lan kita wis ing lapangan iki kanggo liwat 8 taun apik tenan!Tujuan kita yaiku dadi sing paling apik ing donya.

Kita sadurunge wis fokus ing perdagangan domestik ing China lan pungkasanipun ngrambah muni ndhuwur industri kang, dodolan taunan luwih saka 100 yuta.

Taun iki, kita arep supaya donya krungu swara saka grup Yink, supaya kita ngadegake departemen perdagangan manca, kang kok sampeyan bisa ndeleng alesan kanggo situs iki.

Kita weruh manawa akeh toko awak mobil lan toko ndandani mobil ing saindenging jagad isih nggunakake pemotongan film manual, sing arang banget ora efisien.
Nyatane,Yink PPF Cutting Softwarewis nganyarke saben taun kanthi pangarep-arep supaya teknologi canggih kita bakal nggawa getih anyar menyang pasar iki.

Angka sing kita banggaake

Sanajan kita lagi miwiti ing pasar internasional, kita ora mangu-mangu yen sawijining dina ing mangsa ngarep merek kita bakal diakoni ing saindenging jagad, amarga warisan kita ing pasar domestik.

Bisnis ora gampang, nanging kita duwe kapercayan sing cukup ing produk kita, lan tokoh kasebut nyekseni pangembangan kita ing pasar internasional, apa sampeyan pengin dadi mitra bisnis?

Sampeyan bisa milih dadi distributor eksklusif kita, sawise mlebu persetujuan, sampeyan bakal dadi siji-sijine importir ing pasar lokal, lan produk kita bakal didol mung kanggo sampeyan!

Njupuk sak klebatan ing kita luar biasa statistik

Taun Pengalaman
Pakar Profesional
Wong Talented
Klien Seneng