Mesin Potong PPF Kab

  • Yink PPF Cutting Machine 9008 Series

    Yink PPF Cutting Machine 9008 Series

    Mesin pemotong YK-9008 nganggo sistem pakan, sistem mbenakake, sistem pemotongan, sistem operasi, kustomisasi peralatan dhukungan, kabeh mesin bisa ngganti 4-6 buruh, akurasi pemotongan bisa nganti 0.02mm.

  • Yink PPF Cutting Machine -T002 Series

    Yink PPF Cutting Machine -T002 Series

    YK-T002 otomatis Roll Flat

    Mesin Cutting

    Pabrikan sing dipercaya ing sisih sampeyan

    Cutting CNC presisi kanthi kompensasi tip hardware

    YK-T002 minangka mesin pemotong kanthi tliti dhuwur sing dumunung ing mobil siluman sawise umur otomotif.

    ing lan nglereni film jendhela kanggo dipakani otomatis utama, kang luwih cepet, luwih akurat lan luwih eco-

    nomical dibandhingake karo pemotong film vertikal, lan bisa uga ditrapake kanggo stiker logo reflektif, warna-warna.

    r ngganti film, mobil narik kembang, interior mobil, lan ing;

  • Yink PPF Cutting Machine 9600 Series

    Yink PPF Cutting Machine 9600 Series

    YK-9600 Pemotong film sistem adsorpsi servo standar - Produsen sing bisa dipercaya ing sisih sampeyan

    Daya kuwat sing ditingkatake, awet lan ora ana kompor

    Mesin pemotong YK-9600 nganggo sistem pakan, sistem mbenakake, sistem pemotongan, sistem operasi, kustomisasi peralatan dhukungan, kabeh mesin bisa ngganti 4-6 buruh, akurasi pemotongan bisa nganti 0.02mm.

    Cocog kanggo nglereni film EVA, film elektronik, film PE, film PET, film dimming, film nyaring lan atusan bahan film liyane.

  • Yink PPF Cutting Machine 9009 Series

    Yink PPF Cutting Machine 9009 Series

    Mesin pemotong YK-9009 nganggo sistem pakan, sistem mbenakake, sistem pemotongan, sistem operasi, kustomisasi peralatan dhukungan, kabeh mesin bisa ngganti 4-6 buruh, akurasi pemotongan bisa nganti 0.02mm.

  • Yink PPF Cutting Machine 9007 Series

    Yink PPF Cutting Machine 9007 Series

    Katrangan Produk Kanthi Plotter Pemotong Yink PPF sing ditingkatake kanthi akurat, kemampuan pelacak sing dipercaya, lan fitur intuisi kanggo nyukupi panjaluk para profesional saiki, Seri Yink nggambarake puncak teknologi plotter pemotong film perlindungan cat.· Nganti 800 mm/sec kacepetan nglereni · Dijamin 10 meter nelusuri · Bagian Cutting · Segmental Positioning · cerdik media basket · Media take-up sistem kanggo PPF nglereni Traditional Manual Cutting VS Yink PPF Pre-cut Machine...