Layanan

Layanan Yink Tansah Mile Ekstra

Layanan sawise-sales penting banget, Yink duwe kabeh sistem kanggo njamin pengalaman sampeyan karo piranti lunak kasebut

3V1

Jaminan Layanan 3V1

Sawise-sales lady
Software Engineer
Desainer Layout

70+ Scanner Pola Otomotif Nasional

Luwih saka 70+ negara pemindai model mobil profesional kanggo mindai lan nganyari piranti lunak ing wektu sing beda-beda kanggo macem-macem model mobil ing macem-macem negara.

70+ nasional
dhukungan agen

Dhukungan Agen

Liwat Yink screening ketat agen nasional gedhe mung 1, bakal dianakaké konferensi video agen mingguan, lan saben Rebo kanggo nuduhake model paling anyar lan kawruh lunak kanggo mbantu luwih nindakake bisnis.